Trifle met Mona's griesmeelpudding

Ingrediënten

  • Mona Griesmeelpudding met rode bessensaus
  • 250 ml Campina slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Amarettini’s of amaretti koekjes
  • 200 gram frambozen
  • 50 gram amandelschaafsel
  • Paar takjes munt

Benodigdheden

  • Handmixer of garde
  • Koekenpan
  • 4 glazen

Bereidingswijze

  1. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Klop de slagroom en het zakje vanillesuiker stijf met een mixer of een garde. Mix in een kom Mona Griesmeelpudding met rode bessensaus tot een “gladde” pudding. Hak een paar blaadjes munt fijn, was de frambozen en meng deze in een kom met de munt. Schep een laagje pudding in de glazen en verdeel vervolgens hier de amarettini’s over. Schep hierop weer een laagje pudding en verdeel de frambozen met de munt hierover. Verdeel de slagroom over de glazen, strooi hierover het amandelschaafsel en maak af met een blaadje munt. Heerlijk! Ouderwets genieten in een nieuw jasje!